mami...saya 20w harini.cukup x klo hanya makan ubat maltofer fol shja?saya xblh telan yg kk bagi.

terus rasa nak muntah/mual.tq mami

2 Các câu trả lời

Ikut body jgk sis. Sy pun mkn maltofer fol jgk tp dlm masa yg sama sy tpup dgn mkn bayam, jambu batu, hati ayam dan lain2 mknan utk tambah darah..

3mo trước

faham sis.maksud sy klo ubat tu cukup makan maltofer shja ke?ke perlu add on ubat tambah darah yg lain?

Soal ubat/supplement/vitamin better rujuk and discuss dengan doktor