Maltofer

Ada tak at sini ada pengalaman makan maltofer fol? Sy ada masalah hb, mkn ubat lain susah nak terima, muntah je bila makan...

2 Các câu trả lời

ms sis mkn ubt sblm ni sis mkn dgn air kosg atau jus?? kalau mcm iberet obimin acid folic kena mkn dgn orange juice br ok..cpt serap dlm bdn..tu yg pnh org farmasi tu bgtw sy la..ms sy amik ubt dkt kk ms preggy dlu .

sy mkn maltofer..doc sarankan sy mkn 2biji sehari.hb xpnh bawah 11

2y trước

sblom makan