8 week 5 days first baby

Teruja bru 8 week 5 days scan td teruja happy nmpk heartbeat baby nmpk degupan jntung dye,dgr blum lg sbb baby kcik lg Dr kate..anggarn usia baby mse scan 8 week 2 days..doakan baby sy membesar dgn siht ye mommy2 sume?

8 week 5 days first baby
80 Các câu trả lời

Alhamdulillah... Tahniah... Jaga diri ye.. Semoga sihat hingga selamat melahirkan.. Aamiin 😊

Sy pn 8w5d tpi tk g check lg.. Klu prgi check klinik krjaan mmg dpt jgk ke paper hitam putih tu ?

5y trước

Ni sy check kat klinik swasta sis,klo krajaan sy x pasti dpt ke x

Hai, nak tanya kalau pergi scan kat kk, dia ada bagi juga ke copy tu?

1y trước

sy scan hri tu kt kk.. dktr tnya nk ke .. sy ckp nk.. so die bg

Belum beso..dah nampak kehenseman nya... Tahniah.. ye.. I pulak nak nangis..😅

Sy blm scan lagi....sbb xde time nak prgi klinik...insyallah selase dpn prgi check...

alhamdullilah tahniah. tak sabar nak tunggu hari isnin nak checkup bby 2bulan 💕 .

Take care sis.. Kita pon nk scan mgu ni, dh 7th week.. Tak sabar😍

Alhamdulillah..seronoknya..moga membesar jd hamba Allah yg bertaqwa..aamiin

Sis besar baby 1.83 ye...sy scan 8 minggu 5 hari 2.13 besar baby...heheheh

alhamdulillah .. taniahh sis .. doakan Emielda yea cepat hamil aminn 🙂