8 week 6 days

Hi saya baru scan untuk buka pink, janin saya 8 week 3 days tapi scan tu detect 8 week 6 days tapi saya nk tahu baby terbentuk nampak kepala tangan berapa week ya? Awak semua tgk scan saya okey tak 😂 tadi dr bagi dengar heartbeat baby, dia kata dah boleh buat buku pink. Sebelum nk check takut sebab ni 2nd baby, dulu 6 week gugur sendiri 😪 #ingintahu #firstmom #bantusharing

8 week 6 days
3 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Saya scan 6weeks pun dah nampak kantung dan janin pastu doktor kata ada dah nampak heartbeat sikit. Tapi doktor suruh tunggu 2/3 weeks lagi untuk buka buku pink. Saya tahun lepas pun pernah gugur masa 5weeks turun sendiri juga. Doakan kalini kandungan kita sihat dan dapat survive sampai melahirkan. InsyaAllah amin 🥰🤲🏻

Alhamdulillah. Betul dh tu 8w6d dh nmpak bentuk janin dan dgr heartbeat . Sy pun tggu 7w lagi bape hari utk scan . Doakan kalini kandungan sy survive sbb penah keguguran thn lepas 7/22

sec pregnancy ni awak ada bleeding tak? sebab first pregnancy dulu pun saya gugur. now dah 7weeks tapi tak scan lagi. so far alhamdulillah takda bleeding. tapi nak scan tu takut la pula 🥲

1y trước

Tk ada bleeding tapi keputihan ada, ni pun saya tahan minggu juga nk scan sebab kalau awal memang tk nampak. Better awak tunggu lagi 2 minggu baru puas hati scan