37 minggu 4 hari

tersedar tidur pkul 4.30 pagi sbb mimpi nk branak...bangun2 tido air ketumban pecah 😂 doakan saya semua...semoga dipermudahkan urusan Norhanis Ilyana Roslan untuk melahirkan anak ke-2... terima kasih...

9 Các câu trả lời

sy pun malam td mimpi sakit nk beranak.. bangun tido td eh eh xde pape lg 🤣 edd sy 4 jan.. semoga awk dipermudahkan urusan bersalin 😊

2y trước

same la date kite

sama lah mmpi air ketumban pecah siap panggil suami. 🤣 bangun2 takde pape pon 😅 due 5/1

Saya baru 35 weeks pun ada mimpi air ketuban pecah 🥹 tpi takde pape lgi edd 29 jan

kalau kluar lendir dan berdrh tu, mksdnya dh terbuka ke utk pembukaan baby kluar

2y trước

mcm sy kluar lendir cmpur drah...smpai hsptal blum ade bukaan dn esok dy dktr bnarkn plang

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis 🤲

boleh tahu tak nak tahu tu air ketuban macam mana?

2y trước

mengalir keluar x brenti dekat tepi2 peha...xda bau...kita x blh kontrol...jernih je warna dia...

semoga dipermudahkan urusan sis aamiin

smoga d prmudahkn sis..

🤲🌻