Coca Cola

Teringin sangat nk minum ? boleh ke? Baby dlm perut baru je 16 weeks.

33 Các câu trả lời

Klaw boleh elakkan..sbab air gas gula tggi..saya ni bkan ckap air gas, susu pun hubby xbgi letak gula lgsung😭

5y trước

Ahhahha tau takpe.. Tapi kalau dah libat orang paksa untuk kebaikan memang takleh buat apalah😂😂

Bole tp sikit je.. jgn plk kasi habis satu tin.. and jgn kerap minum ya dear

sama la saya pun la ni teringin nk minum coke. tp tahan jela demi baby 😭

Minum sikit2 je ok mommy..bila pregnant ni digalakkan utk elak minuman berkafein..

5y trước

Tu laa, teringin sangat 🤤

Sama la sis saya pn teringin jgk tapi suami x izinkan 😭 tahan saja la..

Sy pm terasa nk minun,tapi sy tkut sb ni ank first tkut jgk apa2 berlaku

Jangan minum banyak..sikit jew kasi hilang teringin tuu jew

minum sikit boleh la. saya banyak minum 100plus .

Better elakkan ye..sebab minuman bergas merbahaya

Bole sja sis.. Saya mnum jga.. Tp tak bnyk lah..