bolehkah minum coca cola

hi mommy ? sy nk tanya trimester 3 , 37weekss5day bolehkah minum coca cola ? sbb sy teringin#firstmom #ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

Jika ada GDM, seteguk je lah minum buat sampai kan hajat rasa teringin. Kalau ada atau tiada GDM, boleh minum sekadarnya dan bersedia hadapi simptom pedih ulu hati.

klu sya dh tk thn lgi nak mnum. tggu 37w bru dpt mnum. tibe pulak jdi mnat nak minum air cola. cuma minum tu kena dlm kuantiti yg sdkit, jgn byk