Kalau ngidam nak makan mee pedas tak salah kan? Sebab teringin sangat nak makan😊

Teringin punya pasal nak juga makan walapun hari ni baru 9 minggu

4 Các câu trả lời

Bab mknn terpulang pd diri sendiri kecuali mcm mknn mentah atau yg mmg proven tk elok utk semua yg mengandung tu mmg kena elakkan. Sbb setiap badan lain penerimaan, jd tk boleh terima bulat-bulat pantang larang org lain. Yg penting mkn moderately.

if sy makan je..dpt 2,3 suap je..pastu tak lalu dah..asal dapat lepas rasa teringin tu..pastu bykkn minum air masak 😊

saya rse xsalah pn sis. tp ambila secara berpada-pada

makan sikit jr