Durian at 11weeks

Teringin pulak nk makan durian masa nii.. boleh ke mommies klu rasa 2,3 ulas je?

19 Các câu trả lời

😅 sy suka soalan ni.. Nak² sy pn hantu durian plus time mcm ni juga la durian tu nk menggoda.. 😄 lah ni sy otw ke 39 minggu.. Sy ssh nk control mkn buah²an nk² durian.. Org kata mkn durian ni panas.. Tp sy klu mkn durian kadang lupa diri.. Dh sedap mkn baru teringat.. Stakat ni alhamdulillah sy dan baby baik² saja.. ☺ Pada sy, mkn ja slagi nk mkn.. Yg ptg minum air suam bnyk².. Tapi, kalau rasa xyakin cukup la sekadar merasa.. Sbb anti-body setiap orang ni xsama kan.. 💞

Menurut doktor imelda boleh. Tapi sy x berani makan lg lps bleeding kesan dr makan durian masa 16w🤣makan 3 4ulas sahaja tp tiba2 bleeding

Sy haritu pun makan sis. Just makan dalam kuantiti yang sikit. Boleh jer makan kalau nak just jangan terlalu banyak

Kalau sy, sy tak berani sbb pnh gugur dan susah lekat pulak tue..Wlaupn trngn tahan je...

Better jgn la dlu.sbb kite xtaw kndungn btul kuat or x.jgn sesal kmudian plak😊

Bley sis sy try mkn 2 ulas mse 10 week alhamdulillah ok x de pape skrg da 11 week

Boleh supaya awk x kempunan. Tak ada masalah yg penting minum air banyak2 😊

Boleh sis, lepastu banyakkan plain water okay 😊🌹

Boleh je sis. Cuma bila makan tu beringat2 je lah.

bolehh, lps tu minum air kosong banyak2 🤗