Tealive

Teringin pulak minum tealive..? so far HB ok setakat ni..tp takut pulak klu minum tealive HB jadi tak ok.. Khamis ni nak check up...

10 Các câu trả lời

sy next week check up. minggu ni asyik duk makan coklat aje. benda2 manis. padahal sebelum ni memang sy tak suka coklat dan benda2 manis. taktahu la cane check up nanti. mintak2 okay je

Minum la kalau teringin.tp jgn la esok nk cek hb hari ni g minum tealive.sbb kandungan gula dlm tealive tinggi

Saya minum je sis. Alhamdulillah td check up HB ok. Last week minum Sampai 2kali seminggu 😁😁🤭🤭

Sy minum je sis. Sbb mngidam sgt2. Abiskan 1cup tu pun dh lega 🤣 Alhamdulillah hb maintain 🤗

Hahahaa sama ngn sy.. Tringin tealive.. Tp mnum jek laa.. Skali skala xpe. 😁

lepas checkup laa sis minum...hold kejab keinginan tu

tealive manis uiiii... better lepas checkup baru minum

kalau saya, saya minum lepas balik klinik 😂

Minum je. Xda mslh. Tp jgn la hari²..

Minum sikit xda masalah