masa pregnant ni boleh ke minum air chocolate tealive

saya teringin sgt nak minum air tealive especially air chocolate. boleh ke nak minum time pregnant ni eh .#SeriusTanya #ingintahu

6 Các câu trả lời

macam sy, dari trimester 1.. dr dah bagitau air Coklat, Kopi, dan Teh.. jangan minum dulu ya.. sampai skrg dah nak masuk 5 bulan pun kena pantang lg.. kalau teringin ambil dalam kuantiti yg sikit buat basah tekak saja.. dan jangan selalu.. hehe

Boleh. minuman ada caffeine sahaja jangan kerap atau dielakkan. Kesian baby nanti ngidam dia ngences. 😂😂😂

4t trước

tu sya tnya dlu blh or x nak minum .sbb risau. tpii teringin .okay sis mgkin kalau ambil pun sekali je sya ambik utk sebulan tu .dpt lepas tringin pun ckup la

minum je la sis . xpyh risau sgt

boleh aje sisss .jgn teh kopi kerap dah

4t trước

Dlm chocolate pun ada caffein juga sis, bukan kopi & teh saja.

Boleh ja sis

boleh