Samyang

Teringin Nak makan samyang. kandungan dah masuk 32week. tpi risau nk mkn ? mummy² sekalian, korang dlu mcm mna. ada yg pernah mkn samyang x masa preg dlu? baby xde pape ke?

25 Các câu trả lời

Depends kot sis.. Saya sepanjang preggy tak boleh telan langsung pedas² ni..padahal sebelum ni hantu pedass 😅😅

5y trước

Waa. bagus la tu sis 😍 masa mngandung x bole telan yg pedas². sy pun tringin nk yg mcm tu, tpi lain org, lain rasa dia kn. hmm untung la sis 😍😘😘