Samyang

Teringin Nak makan samyang. kandungan dah masuk 32week. tpi risau nk mkn ? mummy² sekalian, korang dlu mcm mna. ada yg pernah mkn samyang x masa preg dlu? baby xde pape ke?

25 Các câu trả lời

Saya pon teringin. Tp hb mmg tak bagi makan 😅 sy pon tak berani sangat nak makan even dah 31w

4y trước

🥰🥰😍❤️

Boleh mkn tips nk bg kurangkan pedas..perencah dye mix kn dgn fresh milk 😊 dye kurangkan pedas..

4y trước

Most welcome 🥰

Saya 22 week baru mkn semalam. Tu pun suami bagi mkn 3 sudu je. Ok la tuk lepas teringin tu😅

4y trước

Sy dlu slalu kna larang mkn pedas, tpi skrng syukur suami dh benar kn 😅 sbb craving sngt. hehe kann sis, asal dh rasa sikit, cukup la 😀

Mkn sikit je sis..amk rasa org kata..perencah dia jgn letak semua..tkt perut xtahan pedas..

4y trước

tq sis 😍 baik. asalkn hilang craving ni ☺

Sedapnya samyang jangan makan yang ada msg selalu ya. Jaga pemakanan kesian ke baby.

4y trước

Hehe ye btul tu sis. ☺

Kalau nk makan sia mkan lh tpi jgn lh kasi habis campur seasonings dia spya xpedas sgt..

4y trước

Ouu mcm tu ye. hehe baik. tq sis 😘😘

Masa sepanjang pregnant segala pedas sya makan.. Huhu alhamdulillah semua baik saja

4y trước

Teringin makan lah sikit2 hilang teringin tuu.. Hehehe 🤭

Masa awal preggy dulu selalu mkn samyang. Nasib baik xde pape 😬

4y trước

Kann. sy pun mcm tu juga. tpi bila slalu kna larang, tetiba skrng risau pula. sbb tu mnta pandangan. Alhamdulillah, tq sis 😊 syukur baby xde pape kn

ada je mkn. .dh teringin mkn je laa. .tapi jgn la kerap. .

4y trước

hehe baik sis. tq 😍☺

Saya 31week makan je 😂 Alhamdulillah Tak Ada Apa2 ☺

4y trước

Waa yeke 😍 bole la ni sy try mkn sikit hehee.. Alhamdulillah, syukur sis