terharu dapat baby twin..

Terima kasih tuhan..kerna kau telah hadirkan dua nyawa di dalam rahimku..doakan saya sentiasa sihat dan baby twin saya.???

terharu dapat baby twin..
185 Các câu trả lời

Congrats mommy.. Sama la kita dapat twins.. Now saya dah nak 25 weeks.. Die punya active nanti buat u tak sabar nk peluk 2-2 bila dah keluar..

Alhamdulillah..semoga dipermudahkan sampai melahirkan..jaga diri dn ksihatan..moga2 sy pon dpt berita gmbira tahun 2021 ni😊#ttc6tahun

ya Allah best nya dpat kembar .. tahniah sis smoga dprmudah sgala nya dan sihat slalu ..jgn stress tau ,ingt baby trsyg ..

Alhamdulillah. thniahh awakk. doakan sy pula yee ada nyawa dlm rahim ni. ttc almost 2 years🥰🥰 InshaaAllah. Amiinnn

srnoknya... doakan saya suatu hri nnti dpt pregnant twins jugak.. dulu dah twins. tp bthan smpai 11w jer...

Amin..saya doakan anda semua di berikan kesihatan yang baik dan dapat baby twin nanti😇🙏☺😘..

Terima kasih semua semoga tuhan memberkati anda semua dan di berikan kesihatan yang baik..☺

Congrats... Semoga mummy n bby twin sihat... Semua dipermudahkan ya sis... Happynya

wahhh ... tahniah sis .. jaga babies baik2 yeaa .. 😊 doakan sy dpt bby jgk ..

Alhamdulillah. Tahniah sis, dpt kembar 💖😍 semoga d permudahkan semuanya..