10 Jenis Minuman Ibu Hamil Perlu Elak, Boleh Membahayakan Janin Dalam Kandungan

Terdapat beberapa minuman untuk ibu hamil yang perlu dielak bagi keselamatan ibu sendiri dan juga bayi dalam kandungan.

5 Các câu trả lời

Hai Mommy2 .. nak tanya la . Boleh ke kita amalkan vitamin yg 1000mg masa preggy ni ? Ade masalah ke time preggy ? Sbb sebelum preggy lagi sy mmg dah terbiasa minum vitamin (redoxon)1000mg .

2y trước

kalau nurse dekat klinik kesihatan dah bagi supplement yg mmg ada lengkap, xperlu topup yg lain, kalau nak jugak gap mungkin ambil utk mlm. apa2 pun better refer doctor dulu ye sis.

👍🏻👍🏻👍🏻

Thanks info😀👍🏻

👍🏻👌🏻

👍