TOLONG PLEASE. Terasa Nak Kencing, Tp Bila Kencing Rasa Sakit And Ngilu Bawah Perut.

Terasa Nak Kencing, Tp Bila Kencing Rasa Sakit And Ngilu Bawah Perut. Bawah Perut rasa berat Sgt. Kencing pula keluar mcm lelehan and Sgt lama dari sebelumnya. 1st time terasa camni. Ank2 lain xde camni. And Usia kandungan Saya 15week

6 Các câu trả lời

Cpt2 g hospital before darah kuar. I dulu mcmni, pastu jd makin ngiluu sampai la darah kuar skali dgn kencing. Rushing g hospital dgn keadaan kejap2 nk kencing, terus admit.

4y trước

Doc ckp UTI, ada kena scan separuh badan and minor surgery lah sikit diorg buat ape tah kat area kemaluan tu. X seram sgt la sbb kita dibius. So lepas surgery, time kencing mmg ada darah sikit tp lpas tu okay dah. I dpt mc seminggu.

Mngkin sis kena urinary tract infection. Mmng keadaan tu x selesa sgt .

Kencing kotor nie sis kne g klinik check nt Dr bg ubat

Sy plk kencing sakit pinggang sgt

UTI. Gi klinik bagitau doktor.

sis kena kncing kotor tuuu....