Perut terasa tegang dan ketat

Assalamualaikum mummy2 semua saya pregnant anak 1st. Sya skrg masuk 24minggu. 2 3 hari ni saya rasa tak selesa sgt, d mana waktu2 malam mcm ni perut saya jadi ketat dari biasa. Senak, semput saya rasa. Perut rasa keras, baby kerap mngeras. Ngilu terasa. 2 hari beturut2 punggung belah kanan saya rasa mcm nak kejang dan sakit bila saya tunduk. Sya rasa mcm penuh sgt perut ni

2 Các câu trả lời

Sy pun rasa mcm ni jugak masa pregnant hari tu. Bila mlm je perut akan mengeras. Kadang sampai terjaga dari tido. Kalau risau, terus jumpa doc.

better sis rujuk doc