Pendarahan/Bleeding 13 minggu

Tengah tidur tetiba terjaga sebab spender basah dan panas, ingatkan terkencing sekali cek darah macam period. Masatu jam 5:15 pagi tadi. Dah pergi PAC IIUM, doc scan baby ada hearbeat n siap bergerak gerak baby. Alhamdulillah..tapi doc jumpa 2 butir kecik kat dinding rahim dah dikeluarkan, skrg tinggal 1 je panjang. Kata doktor benda tu polip, itu yg menyebabkan pendarahan. Tapi still risau, berdarah macam period.😭 Ada sesiapa pengalaman macam saya ni? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bleeding #13_weeks

2 Các câu trả lời

sy baru alami usia baru 13minggu 4hari.. 2minggu darah turun mcm period.. akhirnya 21/11/22 pendarahan teruk n keguguran.. semoga sis xda apa2 masalah.. take care sis..

2y trước

terima kasih