Kena pergi hospital ke

Saya 37weeks 3 hari. Tadi pagi terjaga dari tidur sebab rasa macam ade air keluar basah kat spender. Bila tengok ade sikit keputihan biasa keluar & air jadi basah sikit separuh spender tu. Still ok lagi ke tunggu lagi if ade show lain kan?

5 Các câu trả lời

Saya mcm ni saya pergi hospital doc cek risau leaking skrg makan antibiotik dan risiko bersalin awal jugak kena cek darah tiap minggu. Baru ni cucuk dexa jugak.. Risau boleh je pi spital/ klinik cek jumpa doctor untuk pastikan..

sy pun macam ni jugak. air keluar tanpa bau, sy tnya nurse dia suruh g hospital. sampai hospital dia masuk mulut itik & mmng ada leaking sikit. terus masuk wad. sy pun 37w4d

Klau ktuban dia akan akan kluar sntiasa , klau kata leaking pun dia akn kluar sikit2 tp sntiasa ada .. mgkin tu kputihan , hujung2 nk bersalin ni mmg kputihan cair sikit …

Kalau awak yakin keputihan, takpa sis. Tp kalau itu air ketuban, wajib pergi hospital. Takut baby lemas

keputihan x perlu pegi sis. nak tau air ketuban, air ketuban meleleh nonstop. jernih and xde bau.