38w1d pregnant

tengah menghitung hari... mommy2 please bg tips nak cepat buka jalan selain bersama suami, selain bnyak jalan apa lagi tips ? senaman macam mana nk buat ye ? ade rasa sakit betul2 bawa perut n kat ari2 kite tu.. tak tahu tu contraction ke apa? tp selagi x sakit betul2 n tak kelua tanda.. sy tak pegi hospital.. #bantusharing

2 Các câu trả lời

tapi perut ade je rasa tak selesa. tak tahu laa nk terang kan mcm mana.. 1st bby