Hi mummy's czer 1month 9hari dh

Tempat czer tu rasa cucuk² sakit dlm tu mcm pedih kenapa yaa takut sangat tu dlm jahitan tu dh putus ke ape

2 Các câu trả lời

1mo trước

ye aka may be saya buat kerja yang banyk sebab xade orng nak support saya mandikan baby duduk bawah then bagun I pun rasa sama je jahitan saya dlm perut tu dh bukak sebab luar dh kering cantik cuma dlm je x oky² lagi

Banyak bergerak ke puan? Bawa rehat & slow motion, jangan buat aktiviti berat dan angkat berat ya.

1mo trước

ye Puan nuur sebab saya nie xade orng jaga so I sendiri je buat semua kerja nie mandikan baby jaga baby semua