Hi, 5mth bby da bole start mkn x. Ank skng bf+fm tp dia mcm x kenyang. @ sbb dia stage teething?

2 Các câu trả lời

xboleh .. kita je rasa baby xkenyang.. puan kena tahu umur baby 5m brapa ml susu yg cukup untk dorg . klau dia hisap2 smua bnda yg ada kt tngan tu dia dah stage teething.. bagi toys2 lembut kt dia ,yg boleh gigit.. klu baby aktif xmerengek2 spnjang masa ,mksudnya dia ckup susu .. tnggu 6m baru bagi mkn ye..

6months baru blh bg plain porridge kan. awk tanya laa dr/nurse. kan ada regular check up