38week

Tdo xlena... Sesak nafas, normal ke?? Baby aktif bergerak,,, #1st baby

18 Các câu trả lời

Normal jer...kita 40week bby still aktif..xde tanda2 nk bsalin..tdo xlena sesak nafas tu tgk org jgk..kdg2 mind set tu sbb risau nk bersalin nnt cmne..tanda bsalin tu cmne...so mommy to be jgn risau...zikir byk2..baca surah yusuf maryam..amalkn...insyaallah ok

Normal kot. Sbb sy pon fasa x tido lena. Tgh sedap tido, tetibe die bg wrestling dlm perut. Terkejut maknya 🤦‍♀️. Pastu da susah nak tido. Pastu suke main2 kt bwh, smpai asyik nk terkencing je.. tp kalau die tido/tak aktif risau plak 😂

Normal kot.. Sy pun 38weeks.. Due 10/12..1st bby... Bila baring... Rasa tk ckup nafas... Pastu ada rasa mcm ada mknan trsekat dkt tekak😂...pastu perut bunyi angin.. Bukan lapar.. Tp bunyi mcm bby kntut dlm perut😅

5y trước

Sy pon rase cmnie sis walopn bru 30weeks.. Kdg pkai tu nk kluar rase tercekik je.. Haha..

Same la sis, tapi saya baru 35week. Malam² sebelum tidur minta tlong cik abg letak minyak angin dekat belakang badan & urut sikit, nanti sedap sikit nak tido 😊 kadang sebab angin sis

Nanti sis akan rindu segala tendangan tumbukan tu semua. Tu normal sis. Yang tak aktif tu kita perlu risau.

5y trước

Sma la mcm sy,aktif mlm2...smpy xslsa nk tdow,mslh ase loya jew sb dye aktif cgt kew??

Baby kicking smpi saya sesak nafas. Tido 2 3jam da rase tido lama. Pusing2 tau2 da pagi😬

Normal jer .. Sy mengandung ke3 sedak nafas .. Time sesak mai .. Seram ase

ya normal....tak ada istilah tidur lena untuk ibu hamil...

Aktif sampai kita pun terkejut... Hehehe sikit2 terkejut kann..

5y trước

Tau xpe sis... 😁

Tu normal sis.. Enjoy lah moment ni sis 💞