BELUM ADA BUKAAN

Tdi pgi ke hospital Ada kluar darah sikit sakit perut sikit je..doc..cek2 blm Ada bukaan...so kena suruh balik dlm jam 10 pgi tdi..start jam 11pgi tu smapi skg rasa sakit perut tu sakit sangat2 da 5minit2 sakitnya...perlu ke Saya balik ke hospital @ nak tgu lg?

5 Các câu trả lời

rilek je.. sy dl satu mlm tahan lawan contraction.. esk pagi to br gi hospital tgk2 da 3cm.. klu gi awl kt yg sakit kene chek jln je nnt.. rs lg selesa tahan sakit kat rmh berbanding hospital😊

4y trước

betul² kalau skit boleh tahan better rilek kat rumah ja ad orng tolong urutan belakang klau g hospital kena tahan wad layan contraction sorang²

pergi cpt sis , jgn lama2 , txpe kalau terpaksa ulang alik ke hospital pon , nyawa ank dkt dlm kita tx tau , takut awk tggu2 nt baby da terberak dkt dlm ke ape

Klo kerap kena pg hospital sis.. Sya pun mcm to.. 35 week sakit jarang²x jga.. Sya whatsapp nurse sya.. Dia ckp klo kerap cpt_cpt pg hospital..

Cam mana sis..dah bersalin ke?..

Tunggu sampai ketuban pecah bun