Makan maggie dua cup😂😂 bahaya x?

Td sy x da selera sy dh 17w3D x ckup stu cup x puas hahahaha bleh ke mkn ? Hrp xda effect ape kt bby aminnn3#firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

sy share pngalaman sy..pertama kli sy mkn manggi baby kurang gerak tp tk fkir pun tntang makanan tu mngkin baby tido..so smlm sy mkn lg maggi hrini baby kurang gerak bermakna baby sy memg tk suka mknan tu..so sy g klinik utk scan alhamdulillah semua ok..kalu sis nk mkn tu buat rasa je la jgn smpai 2 cup..sy skrg da 36week

sebaiknya makan mknan mcm tu jgn berlebihan masa prgnnt...sbb xbg nutrien pn pd baby & mommy..mkn utk lepas mngidam je xpe..apapun sis dh selamat mkn 2 cup kan..hehe..insyaAllah xde apa..tp lps ni sebaiknya jgn ulang lagi.. 😊

Betul2 teringin tuu 😁