36weeks

Td scan kat kk,36weeks berat bby kcik 2.2kg je..ibu2 boleh kongsi berat bby bpe mse 36weeks ..bg sye ok la lpas jgak 2kg?

32 Các câu trả lời

Rase ok.. Ada masa lgi utk berat baby btambah..

Sy aritu 36w doc ckp baby 2.5kg..alhamdulillah. ☺

4y trước

Mak sy ckp baby kecik la tu, keluar nnt x sampai 3kg agaknya. Tp nurse ckp, berat baby normal dah tu ikut umur dia, xpe keluar kecik. Senang sikit nk teran, dah keluar nnt besar kan la dia. Bg susu byk2. 😆

36w 3.03kg .. then bby lahir on 39w, 32kg

sy scan 34weeks bby brt 2.3 kg dah..

Ok la tu.. Xla kecik sgt. Baru 36w..

Scan 38w 2.9kg, tp baby 2.6kg 😊

Semoga dprmudahkan mommies!. 💕

Ikut kn.. 36w bert bby mty da 2.6kg

4y trước

36w tu da 9bulan.... Bak kata doc 36w tu kira muda gam2 9bulan... Klo bole lebh kan seminggu btul2 matang... Hihihi.. Tp nak kua awl kn

Saya last scan 34week baby 2kg.

Sy 35 week, berat baby 2.8 kg..