due esok luse

Td g kk.. Checkup.. Date utk serah diri pon dpt... Mntk2 bby nk kluar la sblm date serah diri tu.... Pls doakan ye mummy2.... ??

2 Các câu trả lời

Sis dpt tarikh serah diri biasanya berapa hari dr due sebenar? Sy esok due n jumpa doc esok. Maybe kna bg surat serah diri jg

5y trước

Doc ckp stiap ngri xsame... Klu di phg ni, doc ckp biase die akn bgi smggu lps due date.. Due sy 1/9 ni, tp sbb date tu kite cuti, tu yg die bgi date utk serah dri tu awl2... Klu esok due date, mybe esok doc sis akn bgi date utk serah diri trus esok.. Smga kite diprmudhkn ye sis..

Semoga d permudahkan 😘

5y trước

Aamiin... Tq sis.. 😘