Buka baru 1cm

Td dri Hsptl bsr,hnya sbb sakit belah bwh,dan ssh nk brjalan dan brgerak sngt,bila msuk tnds pg td nmpk mcm ade drh kt bowl tnds,ble inform akk kita katanya nk brsalin da tu . Bhagian bwh skit sngt2,ble prgi hsptl cek jln bru 1cm dan d sruh balik. Maka bermulalah sakitnya d rumah dan mnanti tanda yg lain. Harap ibu2 kat sini boleh doakan sya juga agar bersalin dgn tenang,selamat dan juga xkoyak. Aamiin3 -skrng tgh skit mngeras dan menekan -kne kira stiap mngeras tu -sya GDM on diet -dktor kata brsalin tdk lbih dri EDD

7 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan sis. Sy pun overdue dah ni. 40weeks 3day dahhh… mengeras tu kerap jugak. sakit2 tu dh ada. Tapi mcm false contraction. Doakan sy juga moga cepat bersalin secara normal dan mudah ya… Aamiin

betul sis.sy pn doc dh bg date utk induce 12/9 nie.sy pn gdm on diet.xde tnda pn lg.just kerap false contraction.berat baby skrg 3.4kg++

Semoga dipermudahkan . Kerap buat senaman atau berjalan padang luas . InsyaaAllah cepat bukaan , pujuk baby sama 🥰

Xlama da tu sis,,monitor ja sakit berapa mnit

Semoga diermudahkan urusan sis.

semoga berjalan lancar

moga dipermudahkan sis

2y trước

terima kasih