Air ketuban terlebih/down syndrom

Td da p advance scan kali ke 2 kat hospital serdang jumpa pakar..Dr ckp air ketuban terlebih plak..KIV 37 weeks bersalin..tp sedih juga bila Dr ckp..baby kecik 1.8kg jer..by next week..setiap minggu kn follow up di hospital..jika baby still kecik..5-10% kemungkinan baby down syndrom?..sbb faktor usia(42y)lg pun under GDM..da la ank 1st..sedih juga ni..

2 Các câu trả lời

Sekarang dah berapa weeks?

5y trước

Tqvm for ur moral support😘in shaa Allah semoga d permudahkan urusan kite nanti

Sabar sis.. doa banyak2.. ap pun terjadi kehendak Allah.. pkir yg baik2... kalau down syndrom anak ahli syurga dan awak ibu ahli syurga.. semoga semua dipermudahkan..

5y trước

In shaa Allah..terima kasih bg sy semangat..hrp sy kuat..aamiin3YA