Susu selepas Obimin

Td baru trbace x boleh minum susu selepas makan ape2 ubat,y sy buat selalu bangun tidur ambil new obimin lepas2 terus pergi brsiap tuk g kerja dlm 30 minit terus minum sgelas susu Anmum sbg sarapan pagi.. agaknye sia2 lah khasiat new obimin y sy makan td ye ?‍♀️

1 Trả lời

biasa nye mkn obimin 2 jam sbelum srapan.. nnti tukar.. minum susu malam.. 🤗

5y trước

Dah kene tuka lepas ni.. sy bekerja so nk sarap 2 jam lepas makan obimin 2 payah sikit.. kene kejar mase..