Boleh ke ambil susu untuk ibu mengandung, folic acid dan new obimin sekaligus semasa mengandung?

Folic Acid , New obimin , anmum materna

Boleh ke ambil susu untuk ibu mengandung, folic acid dan new obimin sekaligus semasa mengandung?
3 Các câu trả lời

Boleh tapi kena jarakkan pengambilan antara susu dan iron. Doktor KK advice sbb susu kurangkan kadar penyerapan iron. Jd dia suggest iron awal pagi perut kosong dgn juice. Susu tghari & mlm.

boleh je sis . tp saya preggy dulu amek blackmores + susu je . sempat la jugak amek obimin tp blackmores tu dah include folic acid dan omega3 semua .

boleh