hai...sy pregnant lebih kurang 9 minggu lebih...

Td baru balik scan...tp xdengaq bunyi jantung baby...huhu...ini kandungan sy yg ke 4...no 1&3 gugur masa 8 weeks (complete miscarriage)...yg ke dua dh umur 8 tahun skrg...normal ke kalo masih Blum dengar jantung baby...buku blum buat...sedih pulak dengar mcm ni...xde bleeding, sakit apa2 pun...Puasa pun full lagi sampai Hari ni....

2 Các câu trả lời

Hi mommy.... Esk tak payah puasa n scan lg? Sy dulu puasa, heartbeat xjumpa. Lps mkn baru ada balik... Sbb baby lemah mak dia xmkn...