Tips menyusukan bayi

#TAPx59S Pengalaman, Tips dan cara Menyusui bayi. Tips Menyusukan Bayi ?Konsep Supply and demand. Lagi kerap menyusu, lagi banyak air susu keluar. ?Be positif. Air susu boleh dipengaruhi oleh emosi dan stres. So happy happy je. ?Makan sayur jagung muda dan minum susu. Ada banyak sebenarnya makanan milk booster. ?Amalkan teknik penyusuan yang betul supaya tak mengalami bengkak susu, puting melecet. ?Guna kaedah menyusu yang selesa supaya ibu tak rasa sakit belakang dan lesu. ?Minum air secukupnya supaya tak terhidrasi.

Tips menyusukan bayi
7 Các câu trả lời

This cartoon really remind me of my breastfeed journey when I'm in pospartum

4y trước

Oh yes. I asked my hubby to get me a lot of things that is far away😆

positivity!! important!! 💖

4y trước

It is be safe ,be happy

Nice sharing sis

4y trước

Awesome, have a nice day😀

Nice doc! 💕

tq for sharing...

4y trước

Nice hope you have a nice day

tq for sharing

4y trước

Good reminder for everone going in this journey

Tq for sharing

4y trước

Hope this helped you a little