salam maaf nak tanya, ade tak kat sini mcm sy. waktu mengandung 4 bulan. kalau masak x selera sangat makan sendiri punya

tapi tgok husband sendiri makan kita punye masakkan selera je. mohon pendapat tq

8 Các câu trả lời

Same lah, masakan saya sendiri saya tak berselera, tapi kalau beli kt luar saya berselera.. Suami je makan masakan sy.. makan berulang pulak tu.. suami pun taknak kalah lawan perut isteri dia sendiri..

Same, saya dari awal preg sampai skrg 4 bulan, bila makan nasi kat rumah je mesti ada rasa mual nak muntah. tapi bila makan nasi luar elok pulak. padahal sama je nasi😅

saya dah 5 bulan pon still x leh terima masakkan sendiri.. tpi hsbnd mkn masakkan saya berselera helokk je😅.. saya pulak yg x leh terima dgn masakkan sendiri..

Sama..xde selera nk mkn mskn sdri..tp husband slera btmbah2.. prefer beli huhu

normal tu. ada yg mintak org lain tolong masakkan atau beli dr luar

sama ngn sya..order mknan selera pla

mg dpmudahkan segalanya..aamiin

me