Alahan On Off

Nak kongsi pasal alahan saya. Sekarang dah 16 minggu, masih alahan. Makan pun takde selera sangat. Tapi yg peliknya, kebiasaan weekdays je macam tu. Weekend bila sentiasa dengan husband, elok je tak muntah tak pening, selera makan pun banyak. Sampai husband sy cakap, baby kat dalam perut ni saja nak manja2 nak papa sentiasa ada disisi je. Hehe. Sihat walafiat kalau husband kat sebelah.

1 Trả lời

Moga sihat2 sellu awk.Hihi Kita skrg tgh pregnant 18week.just pandai memilih makan je.Lepas mkn mesti loya nk munth.Before ni x pun mcm ni