Kurang oksigen, Rindu anak

Anak saya baru lahir, anak pertama. dah 4 hari di wad sebab kurang oksigen. Bila tutup mesin oksigen je mesti drop, tapi tak banyak pun 0.3 liter je. 1 hari je dapat bersama2 dia dihospital dan direct breastfeed dia. Kena pam susu bagi kat dia💔 Rindunya dekat anak😭. Kadang2 rasa kenapa hospital pisahkan anak dan mak💔💔💔

Kurang oksigen, Rindu anak
10 Các câu trả lời

Semoga Allah beri kekuatan kepada sis. Saya pun dah laluinya. Saya faham perasaan sis. 30/1 saya bersalin anak sulung saya via emergency czer sebab baby dah berak. lepas baby keluar, dorang terus bawak ke NICU tanpa tunjuk kat saya baby. hanya cakap "kurang oxygen". takda explain apa apa dah. hari hari saya nangis. langsung tak sentuh/tengok baby. discharge dari hospital pun tanpa baby. hancur luluh hati ni. dah la anak first. 5/2 baru saya dapat room in and tengok baby. semoga sis cepat disatukan semula dengan anak ya. amin.

2y trước

Betul, dah berhari2 bila tanya update asyik kata kurang oksigen. Tali pusat dah tanggal pun tak dpt nak tgok depan mata. Terima kasih ye sis

semoga baby cepat sembuh.. sy dulu ank first pn sama doc cuma tanya dpt baby apa pastu kita bgtau pastu trus bawa ank masuk nicu.. xtau muka ank mcmna.. harap ank no2 ni lg 4minggu insyaAllah bsalin.. harap baby sihat xda masalah kesihatan lpas bsalin doc letak dekat badan dpt tgok baby dpt trus menyusu baby... doakn sy ibu² solehah semua.. sy doakn semoga Allah permudahkan urusan kita bersalin nanti Aamiin Allahumma Aamiin...

2y trước

semoga baby cepat² sihat cepat boleh blk rumah oksigen baby main baik jauh dr segala kemudaratan Aamiin Allahumma Aamiin.. sy dulu pn susah nk mnyusu xpndai sbb ank first lps tu dgn ada tiup utk baby mnum dgn wayar oksigen lg.. blk rmh bru boleh mnyusu baby..

Semoga baby cepat sembuh ya. Saya dulu lepas bersalin dapat tengok kejap. Lepas tu 4 hari xdapat tengok sebab kepala baby bengkak lepastu tahan kuning. Doc kata sebab lama meneran jadi kepala baby jd bengkak sikit. Saya dua² ank kne tahan wad kuning. Semoga sis kuat semangat mgkin asbab bg sis cukup rehat dulu nanti baby balik masa tertumpu pada bby plk. Pk positif ya mummy ☺️

2y trước

Baik, terima kasih ye sis

Be strong sis, soon u will reunite. Dah dkt tu, bahaya oxygen x cukup dgn baby, boleh permanent braindamage Nauzubillahiminzalik jadi ini adalah terbaik untuk masa skrg, dan ini adalah normal dont worry nnti baby sihat and strong. Semoga dipermudahkn

2y trước

Terima kasih sis. Betul, ini yg terbaik utk baby ❤️

Semoga Allah beri kesembuhan segera buat anak puan & dipermudahkan urusan...berdoa & bersabar byk2 ya. Allah xuji lebih dari kemampuan kita, in shaa Allah

2y trước

Amiin in shaa Allah. Terima kasih yr

Allahuu.. Stay strong sis. 😢Semoga allah beri kesembuhan buat anak sis. In shaa allah. Aaminn

2y trước

Amiin terima kasih doakan

semoga baby cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan sis dan baby. 🥰

2y trước

Amiin. Terima kasih ❤️

semoga Allah sembuhkan Aamiin .. amalkan surah syifa

2y trước

Amiin. Baik, terima kasih ye

Semoga Allah permudahkan segalanya.

2y trước

Terima kasih ❤️❤️

semoga baby cepat sembuh ya

2y trước

Amin, terima kasih