Assalamualaikum mami2, rasa sedih sungguh pagi😭, check2 upt kali ke3 negatif, kali kedua positif

Tapi simptom2 ada, kat bawah ari2 rasa senak2, sakit pinggang. Klw ikutkan hari ni 6minggu 4hari.Tolong mami knp jadi mcm tu ya😭#ingintahu #firstbaby

6 Các câu trả lời

takut upt je problem. mungkin puan boleh cuba upt test brand lain ke? guna sampel urin yg sama waktu pagi dgn byk jenis upt jenis casette jenis dip murah2 pun takpe. puan dah cuba clear blue?

3y trước

Ohyker.. Dh cuba yg murah.. Clear blue je belum lg.. Nnti sy try yg clear blue plk

Kalau saya dah pegi klinik dah cek sis hehe..sebab perasaan ingin tahu tu. lagi kalau anak first hehe

Jumpa doktor untuk scan. Baik guna duit yang naik beli upt untuk scan di klinik.

upt error kot,cuba guna jenama lain,moga ada rezeki awk aamiin

Cuba buat blood test @ beta Hcg. 6 minggu dah pekat dah tu.

Dh boleh ke klinii untuk check

3y trước

InshaAllah hari ahd ni nk g check.. Terima kasih sis