carseat

Taon dpn dh nk kne bg bby pkai carseat..tpi klau bby jnis xnk ddok dlm carseat mcm mne plak yer..?? Bby sy ske ddok ngn sy klau dlm kete..skrg bby dh nk msok 9 bln..taon dpn dh 1 taon..xpe ke klau xde carseat..?? Hmmm..pening2..

15 Các câu trả lời

kann..ne yg tgh fkirkan..kerajaan ne mcm2 je.. sdangkan ada je seatbelt.. drg xda ank kcik boleh laa bt undang2 centu..lbih2 lg klau ank ramai..aduhaii..mohon dlupuskan😅😅

5y trước

kan ada penjelasan, utamakan baby kecil...baby kecil boleh pakai seatbelt ke... duk kt pangkuan ibu klu ada hentaman x ke naya baby kena hentam dgn badan ibu plak... sy plk yg konpius ni

Biar la anak nangis awl2 nk ajar dia duduk dlm carseat..drpd kte yg menangis klau jd ape2 kat anak bila terjadi kemalangan..mintak jauh

Mmg nty bby Mula2 nanges n mronta sis, tp kne tahan tlinga n kuat kn aty.. Nty lme2 bby ok. Hihii... 😁

5y trước

Nak seribu daya sis... Xnk seribu dalih.. Belum cuba kat anak tp sis sendiri yg sudah menidakkannya..

Minta krajaan bg voucer utk beli carseat blh tak..😂😂

5y trước

Owh..tq sis..

Elok la ada utk kbaikan.. sy pon sdg srvey..