BABY GIRL NAME

Tanong ko lang mga momshie kung ano pede isunod sa name na "Calliy" ... Thank you po sa mag su-suggest. 😘😍 #firstbaby #1stimemom

29 Các câu trả lời

calliyly para dipo humaba pangalan ng anak mo . para kung bibigyan siya ng palayaw is lily . other suggest Calliy Jean Calliyren

Calliy Maddison CalliyMadelein Calliy Minea Calliy Callista Calliy Brittany Calliy Lovinia

Calliy Celestine Calliy Francesca Calliy Sophia Calliy Avery

Calliy Isabelle Calliy Marie Calliy Sofia Calliy Anne

Calliy Celestine.. Calliy Mae Calliy Amara Calliy Aurora

Calliy Fornia. joke lang. 😂 Calliy Isabella Calliy Aurora Calliy Harmonica

4y trước

🤣

Calliy kate. Calliy franchesca. Calliy alliana.

Calliy "Blythe" - means joyous Calliy "Faith" means confidence; belief

Calliy Liliana Calliy Athena Calliy Savannah

Calliy Marie Calliy amber