SELAMAT BERSALIN NORMAL

Tanggal 4 November 2020 jam 10malam,Disaat terakhir Dibilik bedah Allah menunjukkan kekuasaanNya, Siapa sangka Dibilik bedah aku mampu bersalin secara normal dengan bantuan doktor dan staff bedah yang tak putus2 memberikan kata semangat dan membantu menolak bayi keluar disaat kudrat aku yang semakin melemah.. Betul lah orang kata setiap orang yang melahirkan zuriat punya pengalaman yang berbeza..Syukur Alhamdulillah atas doa Mak abah mertua keluarga dan rakan2.. Siapa sangka aku punya peluang untuk menerima kiriman Agung pertama dalam perkahwinan aku dan suami setelah 1 tahun menunggu keajaiban ini❤️

SELAMAT BERSALIN NORMAL
2 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah.. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan sy brslin nti MCM akak shat ibu ank aamiin

tahniah kak 🤗