Due date 14.12

Tanda2 bersalin. Hi sorry gambar agak begitu sikit. Saya nak tanya Kalau darah keluar mcmtu tapi takda contraction lagi, hanya cramp sikit tapi tak kerap. Kita dah kena pergi hosp lagi ke? Sebab subuh tadi ada keluar then pukul 11pagi pergi hosp. Midwife check takda bukaan lagi dia suruh balik dulu. Tapi sampai skrg dah 5kali tukar pantiliner ada darah sikit sikit. Apa nak buat eh? Saya confuse 😭#firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Due date 14.12
1 Trả lời

kalau sakit mcm period pain atau fresh blood boleh pergi hospital semula ..kalau keluar mcm ni dan perut cramp kena bykkan rehat ( bedrest )