Due 17 ogos 2022,ada tak momy yg dh bersalin,risau tak keluar tanda lagi

Tanda2 belum lagi keluar..kadang risau kot tak perasan apa semua..tapi ari2 memang ada rasa jugak la geli2 lagi time berjalan#firstbaby #bantusharing #firstmom

15 Các câu trả lời

hai sis , sama due 13 ogos alhamdulillah dah selamat bersalin 03 ogos tu ( 38minggu 4hari ) sy brapa hari sblum nya perut kerap mengeras celah sana rasa ngilu betul lepas brapa hari baru turun tanda sikit ..

2y trước

Celah sana tu apa ye sis? Saya pun due 13 tp xda tanda lgi

38wplus, rasa segugut n bby mengeras tu hari2 ada.. tanda mcm lendir darah n air ketuban mcm xd.. esok baru nk g hsptal sbb ada last appt 🥲 moge dimudahkan urusan kita nk besalin 🤲🏻

haii sis, sama tarikh due dgn saya. saya pon belum ada apa² tanda lagi. tapi kebelakangan ni keputihan teruk pulak. taktahu nak refer hospital terus ke tak.

2y trước

sy pn tgh ada keputihan jgak..risau kadang time lepas jalan2..then dduk tu dok kluar kputihan @ turun lendir darah..

saya due 18/8 tapi 17/8 dah kena serah diri sebab gdm. Masih tak ada tanda lagi cuma perut kerap mengeras. Harap2 baby nak keluar lah sebelum 17/8 tu 🥲

saya due 15/8/22 tapi dah bersalin 28/7/22 pada 37w 4d . Alhamdullilah baby semua sihat . Now tengah berpantang 😍🥰 semoga sis selamat bersalin ya.

2y trước

alhamdulillah bestnya sis dh lepas..harap esok lusa giliran sy pulak

Samaa laa due kita dan masih belum ada tanda lg. harap2 dpt bersalin before due. Tp dalam hati masih lagi rasa takut nk berslin 😌

2y trước

aminn..harap2 kita bersalin minggu ni

Sy pun belum ada tanda2 lagi. Ada mommies sudi share x cara nak bagi buka jalan dengan cepat? Risau overdue. Sy dh la kecil je. 😭

due Sy 22.08.alhmdulollah dh bsalin 7hb LPs..mlm ada cntraction g hosptl dh buka 9cm..xsmpai 5mins bby kluar..syukur..

Sama due dengan saya 17/8. So far takde tanda ape lagi. Tp dah dapat date serah diri 16/8.

2y trước

sama lah sy knee serah diri 16/8 ni... x ada tanda² lgi... perasaan becampur baur...semoga Kita semua dipermudahkan segala urusan

saya due 15/8 pun masih takde tanda lagi..sama² kita doa tak overdue🤲

2y trước

thank you dear