Due 17 ogos 2022,ada tak momy yg dh bersalin,risau tak keluar tanda lagi

Tanda2 belum lagi keluar..kadang risau kot tak perasan apa semua..tapi ari2 memang ada rasa jugak la geli2 lagi time berjalan#firstbaby #bantusharing #firstmom

15 Các câu trả lời

Sy due 13/8 tp bby xmau kluar lg 😭 harap sgt jgn overdue .tlong doakan sy

Saya due 17 ogos juga , alhamdulillah dah selamat bersalin 4 ogos baru nii .

2y trước

alhamdulillah wahhh..bestnya sis..sy belum lagi ni..sis ada buat senam jugak ke

Sama tkde tanda hanya sakit2 biasa je

celah kangkang kita sis🤭

Due 28 ogos 2022