hye mummy ,saya dah prenant 30week6day ,perut selalu mengeras ,adakah tnda nk bersalin ,mcm mna kita nk tau yang kita akan bersalin awaii ,?sebb rasa sakit sgt , mummy senua mcm mna ??

Tanda naksalin awai ka kalau bby selalu mengeras?

2 Các câu trả lời

sy baru dicaj hari nie..3hari 2mlm kene tahan wad sbb perut memgeras baby jd kurang gerak..

5y trước

Yeke , baby mengeras sebab apa ya ? Saya takut nakpi hosptal ,selalu p depa akan buat bnda yg smaa ,mulut itik tu hahaha takut🤪