Boleh ke makan tomyam ?

Takut jugak , sebab kandungan dh 18weeks, membahayakan tak ?

11 Các câu trả lời

Ada apa dlm tomyam? Ada bahan merbahaya ke?🤭🤭🤭 Tomyam klau mkn time nak demam tu terus rasa lega.. pregnant ni bkn bermakna kena cut semua makanan . Mknan/minuman yg kena cut cuma yg tinggi gula & kolestrol..

Boleh sgt. Lagi2 tomyam sayur. Bg saya tom yam la yg boleh hilangkn rasa muak dan yg paling senang masak 😂. Paling penting x bminyak.

sy dri pda thu pregnant.. start loya sampai la skrg 13minggu hari2 mkan tomyam🤣🤣🤣

Boleh sangat dik.akk pregnant kali ni terlebih rajin asik nk masak tomyam campur

Boleh sis.. slama mengandung ni sya slalu makan tomyam, tp yg dimasak sendiri.

boleh je makan tomyam ..sy prengy pom mkn tomyam 😊

Sy tme kndungan usia 6bln, brpa kli jgk mkn tomyam 😋..

Boleh awak. Lagi best letak sayur bnyak2 tau

Boleh 🤗

Boleh