hai.. sy pregnant 19 weeks.. betul kh minum air sejuk buat kita susah bersalin nnti? hmm

Takut jgk sbnrnya..

16 Các câu trả lời

Sama skli x btl. sy hari2 minum ais,ok je. n boleh follow pakar2 perubatan di fb.. mcm Dr imelda, Dr muhammad izzat antra Dr utk ibu2 mengandung. Byk perkongsian diorg kt sana.

5y trước

Taip je nama Muhammad Izzat. Dr pakai spec,badan chubby. tgok profil,mesti akan ada tulis keje sbgai Dr.

Tak pernah dengar pun minum ais susah bersalin yang saya tau aunty kite dulu suke makan ice cube anak dia keluar besar tak ingat berape kg dia bagitau 😅

Tak der lah tipu semua tu, saya sepanjang mengandung siap mkn ais ketul lg, klau minum mesti letak ais...klau air tak sejuk sya tak minum...

Tak betul la... Bila air sejuk masuk ke dalam badan suhu air akan bertukar ikut suhu badan....

Hahhaa xbetul langsung 😂 minum air sejuk time pntang sush turun berat tu penah la dgr 😅

Tak bagus untuk dalaman jaa . Tp klau baby kurang bergerak , minum air sejuk . Terus aktif 😅

5y trước

xbgus mcmna tuu ekk en?

air sejuk masuk dlm badan akn ikut suhu badan kita plk sis..

xbetul tu..saya minum jaa..apapun doa jaa banyak2

Tak la sis...tp jngn slalu minum ye

Karut siss, karutt 😂