anak first setahun dah ade second baby

takut doktor marah .....pregnent second baby 2 months dah...tapi kerap gastrik nak buat macam mana ye.....lepas tu perut mcam kembung je....macam mana nak atasi masalah nie ye.....

1 Trả lời

Makan sikit² sis.. X kene serang gastrik. Soal kene marah tu adatlah. Mmg doc akan bising. Hehe. Pekakkan telinga, tebalkan hati. X pyh melawan, dh kita pun slh gak kan.. Sadokan jer la hati tu. Hehe. Jgn biarkan perut kosong ye. Sentiasa mkn. Sikit pun xpe.

5y trước

Welcome. Jaga diri dan anak² dgn baik..