Now dah 33 week. makan buah mangga kuini

Hi takapa kan kalau mengandung makan mangga kuini ? teringin sangat. tak tanya pulak org boleh makan ke tidak. Main makan jeee . sebab teringin sangat. Bila nampak. Terus makan #firstmom #bantusharing #Sharing_dong_Bund

4 Các câu trả lời

Mestilah boleh makan. Melainkan awak ada GDM, makan berpada sebab mango family is high GI fruit.

ada beza dengan mangga2 lain ke? mangga lain saya selalu makan sepanjang pregnant okay je.

1mo trước

lain, kak ipar sy jenis sensitive dgn makanan, makan kuini sakit urat, anak bf termuntah2

makan buat rasa rasa, jangan terlalu banyak.