31 weeks asyik mengantuk dan lapar.

Tak tahu nak cakap apa, tapi start 31 weeks ni asyik menguap je dekat office. Kerja dah la banyak..And then nak mengunyah je.hahaha.. Tak ingat masa anak first macam ni jugak ke, sebab anak first dah lima tahun. Rasa macam dinosaur lemau je skrg. huhu

2 Các câu trả lời

paling ghisau nak mengunyah nya d tgh2 malam ke subuh.. keluar buka peti ais , buka kabinet cri benda nak d kunyah 🥲 nasib baik d hujg2 kehamilan ni berat dh x naik dh.. hairan jg tp doc kata normal je..

saya asyik nk mengunyah je . berat pun 0.9kg seminggu. aiyoyoooo