Tak ada effect ke ?

Tak sengaja baring meniarap, dalam 30 minit mcm tu. Kandungan 11 minggu 2 hari. Tak ada effect teruk terus ke ? Takut lah. ? Kesian baby. Sedar2 je. Allah, kesian baby, asal lah baring meniarap.

1 Trả lời

Tak ada apa puan... Selagi puan selesa, saya time perut kecik memang baring meniarap... Perut dah besar guna bantal yang ada lubang tengah untuk meniarap... Lapisan perut kita tebal... Melainkan puan rasa sakit perut, elok ke klinik...

5y trước

Thank you ☺